4 days ago

17. Saznaj zašto se tvoji snovi ne ostvaruju

Pozitivno razmišljanje može biti moćno, ali samo po sebi nije dovoljno da ostvarite svoje ciljeve. U ovoj epizodi Balkan Business Podcasta  biznis mentori, Monja Prole i Zorica Plavšić, otkrivaju tajne postavljanja jasnih i dostižnih ciljeva koji će vam pomoći da saznate zašto se važi ciljevi ne ostvaruju.

Kroz detaljnu diskusiju, Monja i Zorica objašnjavaju zašto je važno definisati ciljeve na pozitivan način i razlikovati želje od ciljeva. Saznajte kako precizno postavljeni ciljevi mogu transformisati vaš poslovni život i zašto je važno da ciljevi budu vezani za vas, a ne za očekivanja drugih.

Zamislite sebe kako zarađujete ozbiljan novac mesečno! Kako biste to postigli? Zorica i Monja dele praktične savete o tome kako da definišete svoje ciljeve, napravite jasan plan i koristite resurse koje već imate. Takođe, saznajte kako prepoznati svoje jake strane i kako se nositi sa sabotirajućim mislima koje vas sprečavaju da napredujete.

Ne propustite ovu priliku da unapredite svoje preduzetničke veštine! Pratite naš podcast, postavite jasne ciljeve i počnite da gradite svoju uspešnu budućnost već danas. Zapratite naš podcast i pridružite nam se u sledećoj epizodi Balkan Business Podcast-a.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2024 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320