Tuesday Jul 02, 2024

16. Da li je poslovna kultura mit ili potreba?

🔵 Epizoda: Da li je poslovna kultura mit ili potreba? 🔵

U danšnjoj epizodi našeg podkasta ćemo istražiti temu koja je važna kako za zaposlene tako i za menadžere – poslovna kultura. Da li je zaista neophodna ili je samo marketinški trik?

Zamislite situaciju: Od vas se očekuje da dođete na posao tačno na vreme, ali polovina vašeg tima kasni, pa čak i sam šef dolazi polednji na posao. Da li vas to frustrira? Možda je upravo zbog ovakvih situacija važno ozbiljno razgovarati o pravom značenju poslovne kulture.

Poslovna kultura nije samo lepo napisana vizija na web stranici. To je sistem vrednosti, način na koji radimo, kako se ponašamo, komuniciramo i rešavamo probleme. U ovoj epizodi saznajte zašto je važno ne samo imati definisane vrednosti, već i konkretne metode za njihovo sprovođenje. Kako se gradi poverenje i iskrenost u poslovanju? Zašto je bitno da sarađujemo sa kolegama koji dele naše vrednosti?

Otkrićete da poslovna kultura nije važna samo za velike korporacije, već i za mala preduzeća.  Čak i kada imate samo jednog zaposlenog, važno je uspostaviti jasne vrednosti i raditi na njihovom poštovanju.

Dakle, bez obzira da li ste menadžer, preduzetnik ili zaposleni, pripremite se za duboku analizu sveta poslovne kulture. I ne zaboravite – nakon ove epizode možete odmah početi raditi na unapređenju vaše poslovne kulture, tako što ćete napisati svoje vrednosti i aktivno ih primenjivati.

Zapratite naš kanal i ne propustite ovu fascinantnu diskusiju!

Za više informacija zpratite naš sajt www.balkanbusiness.group

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2024 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320