Tuesday Jun 11, 2024

13. Neiskorišteni alat prodaje koji je prodao mašinu od 12000€

U ovoj epizodi, Monja Prole i Zorica Plavšić otkrivaju kako LinkedIn može postati moćan alat za prodaju. LinkedIn je najveća poslovna mreža na svetu, sa preko miliona korisnika, i pruža jedinstvenu priliku za povezivanje sa ključnim donosiocima odluka i potencijalnim klijentima u vašoj industriji. Kroz ovu epizodu, saznaćete kako je jedan naš klijent uspeo prodati skupu mašinu koristeći LinkedIn, što je dokaz da se i najkompleksniji proizvodi mogu plasirati putem ove platforme.

Detaljno ćemo proći kroz korake kreiranja uspešne kampanje na LinkedInu, od postavljanja poruka do korišćenja automatizacije, omogućavajući vam da ciljate nova tržišta i potencijalne klijente bez potrebe za plaćenim reklamama. Naučićete kako pravilno koristiti LinkedIn-ove alate za pretragu i povezivanje sa pravim ljudima, kao i kako optimizovati svoj profil i aktivnosti za maksimalan učinak.

Ukoliko ne iskoristite prednosti LinkedIn-a, propuštate priliku da doprete do važnih kontakata i proširite svoje poslovanje. Konkurencija koja koristi LinkedIn može imati prednost u prepoznavanju i iskorišćavanju novih prilika na tržištu. Saznajte kako da izbegnete ovaj scenario i postanete lider.

Dobit ćete konkretne savete i strategije koje će vašem prodajnom timu pomoći da efikasno iskoriste LinkedIn za povećanje prodaje.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2024 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320